Mitä ominaisuuksia Privacy Reviver tarjoaa?What features does Privacy Reviver offer?

Tässä on joitain Privacy Reviverin ominaisuuksia:

• Suojaa henkilöllisyysvarkauksilta paljastamalla, mihin puhelinnumerot, sähköpostit, fyysiset osoitteet, chat-lokit ja luottokorttitiedot on tallennettu tietokoneellesi.
  • Skannaa perusteellisesti selaimeesi (Internet Explorer, Firefox, Chrome ja Safari) kirjautuneet käyttäjänimet ja salasanat. Voit poistaa ne heti ja varmistaa, että ne eivät pysy tietokoneellasi jokaisen istunnon jälkeen.
  • Skannaa tietokoneen tai kannettavan tietokoneen mahdollisten uhkien varalta. Hallintapaneeli näyttää heti tietokoneesi haavoittuvuuden paljastamalla mahdolliset turvallisuus- ja tietosuojaongelmat.
  • Hakee tietokoneeltasi kaikki ei-toivotut selainevästeet ja poistaa ne suojaamaan sinua aggressiivisilta mainostajilta sekä haitallisilta hakkereilta.
  • Poistetaan kätevästi ja valikoivasti verkkosivustot, jotka olet käynyt ja jotka ovat edelleen tallennettu selaimen historiaan.