Mitä ominaisuuksia Privacy Reviver tarjoaa?What features does Privacy Reviver offer?

Seuraavassa on joitain Privacy Reviver ominaisuuksia:

• Suojaa identiteettivarkauksia paljastaen, missä puhelinnumerosi, sähköpostisi, fyysiset osoitteet, keskustelupäiväkirjat ja luottokorttitiedot tallennetaan tietokoneellesi.
  • Suoritetaan syvä tarkistus käyttäjätunnuksille ja salasanoille, jotka on tallennettu selaimellasi (Internet Explorer, Firefox, Chrome ja Safari). Voit poistaa ne välittömästi ja varmistaa, että ne eivät pysy tietokoneessa jokaisen istunnon jälkeen.
  • Tarkistaa tietokoneesi tai kannettava tietokoneesi mahdollisista uhkista. Dashboard näyttää tietokoneesi haavoittuvuuden välittömästi paljastaen mahdolliset turvallisuus- ja tietosuojakysymykset.
  • Hakee tietokoneesi epätoivottavista selaimen evästeistä ja poistaa ne suojaamaan sinua aggressiivisilta mainostajilta sekä haitallisilta hakkereilta.
  • Voit kätevästi ja valikoivasti poistaa tai vaihtaa verkkosivustoja, jotka olet käynyt ja jotka ovat tallennettu selaimesi historiassa.