Opi skannata tietokoneesi haittaohjelmien avulla Security ReviverLearn how to scan your PC for malware using Security Reviver

Security Reviver etsii tietokoneeltasi haittaohjelmatartuntoja, kuten mainosohjelmia, haittaohjelmia, salasanan varastajaa, rouge-ohjelmaa, selaimen kaappaajaa, valvontaohjelmaa, troijalaista, avainkirjaajaa jne.

• Aloita valitsemalla suoritettavan tarkistuksen tyyppi ja aloita skannaus napsauttamalla Aloita tarkistus nyt -painiketta.
  • sr_start_scan

• Skannausprosessin aikana huomaat, että tietokonettasi analysoidaan. Voit milloin tahansa keskeyttää skannauksen napsauttamalla Stop Scan -painiketta.
  • Kun tarkistus on valmis, hakutuloksissa näkyy luettelo tietokoneellasi havaituista haittaohjelmatartunnoista, kuten yksityiskohdat, kuten haittaohjelman nimi ja sen tiedostopolku tietokoneellasi. Oletuksena haittaohjelmatartunnat on valittu poistettaviksi. Poista valinta ruudusta poistaaksesi tartunnan, jota et halua puhdistaa tai poistaa. Huomaa, että kaikki valitsemattomat tai taaksepäin jääneet infektiot voivat vaikuttaa puhdistamisen lopputulokseen ja tietokoneen yleiseen terveyteen.
  • Kutakin havaittua infektiota vastaavasti näet myös Näytä tiedot -vaihtoehdon, jota napsauttamalla pääset käyttämään lisätietoja kyseisestä haittaohjelmakohteesta. Näytä yksityiskohdat -vaihtoehto tuo esiin uuden ikkunan, jossa on yksityiskohtaiset tiedot kaikista kyseisissä luokissa löydetyistä infektioista. Täällä on kaksi vaihtoehtoa: Lisätietoja ja Ohita . Napsauta Lisätietoja-vaihtoehtoa saadaksesi lisätietoja haittaohjelmista haittaohjelmakirjastostamme tai napsauta Ohita-vaihtoehtoa, jos haluat lisätä haittaohjelmatietoja Ohita-luetteloon. Tämä sulkee haittaohjelmatartunnan pois myöhemmistä tarkistuksista, eikä sitä luetella haittaohjelmana, ennen kuin se on poistettu luettelosta. Voit aina tarkistaa infektiot erikseen, ennen kuin poistat ne tietokoneeltasi.
  • Kun olet tarkistanut tulokset, napsauta Puhdista kaikki -painiketta aloittaaksesi tartuntojen poistamisen, jolloin tuloksena on tartunnoista vapaa, sileä ja vakaa tietokone. Huomaa, että Security Reviver luo järjestelmän palautuspisteen automaattisesti ennen puhdistusta ja poistaa valitut haittaohjelmatartunnat pysyvästi tietokoneeltasi.

Haittaohjelmat voivat aiheuttaa odottamattomia ja ei-toivottuja toimintoja järjestelmässä, minkä vuoksi suosittelemme niiden puhdistamista usein.