Miksi Security Reviver pysty nostamaan kaikkia haittaohjelmia havaitaan?Why is Security Reviver unable to remove all the malware detected?

Tässä on joitain suosituksia sen varmistamiseksi, että Security Reviver pystyy poistamaan kaikki tietokoneellasi havaitut haitta- ja vakoiluohjelmat.

Päivitä uusimpiin vakoiluohjelmamäärityksiin, käynnistä tietokone uudelleen vikasietotilassa ja suorita sitten Deep Scan käyttäen Security Reviver -ohjelmaa.

Siirry Windowsin vikasietotilaan tietokoneen käynnistyessä pitämällä näppäimistön ylärivillä olevaa ”F8-näppäintä” painettuna. Tämä tuo esiin ”Windowsin lisäasetukset -valikon”, jossa voit siirtyä ”vikasietotilaan” näppäimistön nuolinäppäimillä ja painaa Enter-näppäintä.

Lisätietoja: //www.reviversoft.com/blog/2013/12/how-to-boot-into-windows-8-safe-mode/

Kun olet vikasietotilassa, suorita Deep Scan ja puhdista sitten kaikki tietokoneellasi havaitut infektiot.

SR_deepscan

SR_deepscan2