Miten voin muuttaa mitä laajeni Käynnistä-valikko näyttää?How do I change what the expanded Start Menu shows?

Aloita napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tai pitämällä sormea Käynnistä-painikkeessa ja valitsemalla Asetukset.

Etsi Käynnistä-valikko Reviverin Asetukset-ikkunasta Laajennetut valikkosarjat, valitse haluamasi kohde (luettelo) avattavasta ruudusta ja napsauta tai napauta Valintamerkki-painiketta.