Miten voin muokata tai mukauttaa laatta Start Menu Reviver?How do I edit or customize a Tile in Start Menu Reviver?

Jos haluat muokata tai mukauttaa tiettyä laattaa, vie hiiri hiiren kakkospainikkeella ja valitse Muokkaa ruutua. Jos sinulla on kosketusnäyttö, pidä vain sormeasi ruudussa ja valikko tulee näkyviin. Näet nyt Laatan ominaisuudet -ikkunan, jossa voit muokata tai muokata seuraavia:

• Laatta tai sovelluksen kuvaus
  • Laatan tai sovelluksen pikavalinnan sijainti
  • Laatan taustaväri
  • Tile Display Picture

Voit myös valita Suorita järjestelmänvalvojana -vaihtoehdon, jos haluat suorittaa tietyn sovelluksen tietokoneen järjestelmänvalvojana.