Miten päästä yleisiä asetuksia Start Menu ReviverHow to access the general settings of Start Menu Reviver

Hiiren kakkospainikkeella tai pitämällä sormea ​​Käynnistä ja valitse Asetukset.

Näet nyt Settings ikkuna Start Menu Reviver. Sinun täytyy klikata kosketa Tallenna-painiketta kun olet tehnyt muutoksia tässä ikkunassa.

Voit myös käyttää Käynnistä-valikko Reviver Settings Asetukset Charm Start Menu Reviver.