Miten muuttaa tyyliä Käynnistä-painiketta työpöydälläHow to change the style of the Start Button on your desktop

Start Menu Reviver on 11 eri tyylejä Start painikkeita valita.

Aloita sinun täytyy hiiren kakkospainikkeella tai pitämällä sormea ​​Käynnistä ja valitse Asetukset.

Asetukset-ikkunassa Start Menu Reviver, etsi Start Menu Button Style, valitse tyyli, jota haluat käyttää mistä avattavasta ruutuun ja valitse tai kosketa Valintamerkki painiketta.