Miten Etsi Sovellus tai tiedosto tietokoneeseenHow to Search for an Application or File on your computer

Napsauta tai napauta Käynnistä-painiketta ja ala kirjoittaa (alaosassa oleva tekstikenttä) etsimäsi sovelluksen tai tiedoston nimeä, kunnes näet haluamasi sovelluksen tai tiedoston laajennetussa valikkonäytössä. Tuloksen napsauttaminen avaa tietyn tiedoston tai sovelluksen.