Mikä on Start Menu Reviver?What is Start Menu Reviver?

Käynnistä valikko Reviver on tuote, joka parantaa Microsoftin Windows 8 -käyttöjärjestelmää elvyttämällä täysin toimivan Käynnistä-valikon houkuttelevalla Metro-tyylisellä käyttöliittymällä mahdollistamaan maksimaalisen tuottavuuden Windows Desktop -näytön avulla.

Se säilyttää kaiken alkuperäisestä Windowsin Käynnistä-valikosta ja parantaa kokemustasi tarjoamalla sinulle tärkeät järjestelmäohjaimet, mukautettavat pikavalintaruudut ja muut pakolliset ominaisuudet, joiden avulla voit käyttää ja hallita kaikkia tiedostoja, sovelluksia ja PC-asetuksia paljon nopeammin ja yhdestä keskuksesta sijainti!

Tämä tuote on myös kosketusoptimoitu ja toimii Windows 8 -pohjaisten taulutietokoneiden kanssa.