Miten pääsen Total PC Care -ohjelmaan?How do I access Total PC Care?

Total PC Care -liittymän käyttö on helppoa! Kun olet ostanut tilauksesi, sinun tulee vastaanottaa kirjautumistunnuksesi (sähköposti ja salasana). 1. Napsauta tätä pääset Total PC Care -tilillesi. 2. Kopioi ja liitä kirjautumistiedot (sähköposti ja salasana) tilausvahvistussähköpostiviestistä tai -sivusta sekä tiliisi kirjautumissivulle ja napsauta Login- painiketta 3. Kun olet onnistuneesti kirjautuneena Total PC Care -tiliisi, voit asentaa ja käyttää valitsemasi tuotteita. Muista, että voit toistaa nämä vaiheet ja kirjautua tilillesi joka kerta, kun haluat asentaa ja käyttää jotain tietokoneesi tuotteista.