Miten poistan ohjelmistopäivitykset?How do I uninstall the software programs?

Windows XP: ssä tai 2000: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse ohjelma luettelosta> napsauta Poista- painiketta> Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ohjelman poistamiseen Windows Vista, Win 7 ja uudemmat: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Ohjelman asennuksen poisto> Etsi ja valitse Driver Reviver luettelosta> napsauta Poista asennus- painiketta> Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ohjelman (tai) poistamiseen. Voit kirjoittaa ohjelman nimen oikealle puolelle. napsauta sitä ja valitse Poista asennus Vaihtoehtoisesti Voit poistaa Driver Reviver ohjelmanvalikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> ReviverSoft> Tuotenimi> Poista tuotteen nimi .