Kuinka käyttää Total PC Care -tuotteita?How do I use the products included in Total PC Care?

Valitsemasi tuotteen asennus ja käyttö on helppoa. 1. Kirjaudu Full PC Care -tiliisi. 2. Etsi haluamasi tuote ja napsauta sen vieressä olevaa INSTALL- painiketta. 3. Tämä käynnistää latauksen ja antaa sinun asentaa ja aktivoida ohjelmiston muutamalla helppoa napsautuksella. 4. Kun olet aktivoinut, voit avata täydelliset toiminnot ja käyttää ohjelmistoa huolehtimaan tietokoneestasi.