Mitkä tuotteet sisältyvät Total PC Care?Which products are included in Total PC Care?

Tässä on luettelo tuotteista, jotka ovat mukana Total PC Care: ssa: 1. PC Reviver – koko kierroksen optimointi 2. Security Reviver – kaikki tietoturvaasi koskevat tarpeet 3. Tietosuoja Reviver – kaikki yksityisyyden tarpeet 4. Disk Reviver – kaikki kiintolevyn optimointi tarpeet 5. InstallSafe – kaikki verkkoturvallisuustarpeesi 6. Rekisterin uudistaja – Kaikki rekisterin optimointitarpeet 7. Driver Reviver – Kaikki ajurin päivittämistarpeet 8. MacReviver – All-round Mac Optimization 9. Akun optimointi – Kaikki kannettavan akun optimoinnin tarpeet 10 Käynnistä-valikko Reviver – Windows 8/10: n kaikki aloitusvalikko Voit oppia lisää tuotteista osoitteessa //reviversoft.com/total-pc-care/