Mitkä tuotteet sisältyvät Total PC Care?Which products are included in Total PC Care?

Tässä on luettelo tuotteista, jotka ovat mukana Total PC Care: ssa: 1. PC Reviver – kaikki kierrokset PC Optimization 2. Security Reviver – kaikki tietoturvaasi 3. Tietosuoja Reviver – kaikki tietosuojasi tarpeet 4. Disk Reviver – kaikki kiintolevyn optimointi tarpeet 5. InstallSafe – kaikki verkkoturvallisuustarpeesi 6. Registry Reviver – kaikki rekisterin optimointitarpeet 7. Driver Reviver – kaikki ajurin päivittämistarpeet 8. MacReviver – koko ajan Mac Optimization 9. Akun optimointi – Kaikki kannettavan akun optimoinnin tarpeet 10 Käynnistä-valikko Reviver – Windows 8/10: n kaikki aloitusvalikko Voit tutustua tuotteisiin osoitteessa http://reviversoft.com/total-pc-care/