Arra törekszünk, hogy lokalizálni honlapunkon minél több nyelven lehetséges, de ez az oldal jelenleg gépi fordítása a Google Translate. szorosan

Hogyan kell használni a biztonsági mentés funkció MacReviver?How do I use the backup function of MacReviver?

Minden jelentős optimalizálási funkciót MacReviver egy biztonsági másolatot az alapértelmezett. Az opcionális felugró ablakban magyarázza a mentés, amikor végre ezt a funkciót. Ez az automatikus mentés kikapcsolható és ha törli vagy kiválasztja a Biztonsági másolat készítése jelölőnégyzetet minden funkció.

mr_backup_ex_1

Miután optimalizálva a Mac, akkor kattintson a Visszavonás fülre, és ellenőrizze a változás a listán. Visszaállításához egy olyan pontra, mielőtt optimalizált, kattintson a Restore mellett, hogy a tételt a listában. Szállítja el a tárgyat véglegesen, kattintson az Eltávolítás; akkor már nem lehet visszavonni azt.

mr_undo

Visszaállítása vagy eltávolítása egyszerre több elem kiválasztásával az összes, és kattintson a Visszaállítás vagy eltávolítása a képernyő alján.

Alapértelmezésben mentések kerülnek 10 napig. Módosíthatja ezt a számot a Beállítások; szem előtt tartani, hogy egyre nagyobb az időtartam több helyet a Mac.

Sajnos ez sem segített. Milyen probléma merült fel tapasztal?
Nagyszerű! Köszönöm a visszajelzést.
Vajon ezt a választ segíteni?
Fordítás szerkesztése
Gépi fordítás (Google):
Loading ...
Másolás szerkesztő
or Megszakítás