Accu op schoffel optimaliseer IK Mijn laptop Levensduur na de diagnose?Hoe optimaliseer ik mijn laptop’s batterij levensduur na de diagnose?

1. De diagnose van uw batterij levensduur zal u de volgende resultaten hebben geleverd:

Huidige Batterij Sterkte, Batterij Gezondheid, Resterende Tijd bij Huidige Sterkte, Potentiele Batterij Levensduur met Maximale Optimalisaties and Potentiele Verhoging in Batterij Levensduur met Maximale Optimalisaties.

Nadat u de bovenstaande informatie heeft beoordeeld, klikt u op de ‘Optimaliseer Batterij Levensduur’ knop om het optimaliseer proces te starten.

2. U krijgt nu een scherm dat u verschillende optimaliseringen voor uw laptop aanbiedt:

Door te klikken op één van de items zal hun status aan/uit schakelen en dan het effect tonen dat het op de batterij levensduur van uw laptop heeft aan de rechterkant van het scherm.

In de lijst van items die kunnen worden geoptimaliseerd staan ook de top 5 Geheugen consumerende processen en top 5 CPU consumerende processen. De items in deze twee lijsten zullen geen indicatie tonen van het effect op batterij levensduur in minuten. Deze lijsten zijn er, omdat excessief gebruik van uw computer’s Geheugen en CPU een direct effect hebben op de energie dat uw computer consumeert. Het stoppen van deze processen zou moeten helpen uw batterij levensduur te verhogen.

[OPMERKING: Wanneer u een proces probeert te stoppen, zult u een waarschuwingsbericht ontvangen welke u vraagt of u er zeker van bent dat u het proces wilt stoppen]

3. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht aan alle items die u wilt Aan of Uit schakelen, kunt u klikken op de ‘Voer Optimalisaties Uit’ knop om al de wijzigingen in werking te stellen.

[SNELLE TIP: U kunt uw aangepaste instellingen opslaan voor een later tijdstip door het op te slaan als een ‘Profiel’. Om dit te doen klikt u op de ‘Opslaan Als Profiel‘ knop en het op te slaan onder een geschikte naam. Dit kan later worden geopend vanuit het ‘Profielen’ menu item]

Dit voltooid de analyse en optimalisatie van uw portable computer’s batterij levensduur. U zult nu een verbeterde backup tijd van de batterij hebben en het in uw voordeel kunnen gebruiken!