Schoffel IK upgrade to the laatste versie van Battery Optimizer?Hoe upgrade ik naar de laatste versie van Battery Optimizer?

Om er zeker van te zijn dat u gebruik kunt maken van alle voordelen van de nieuwe versie van Battery Optimizer en al zijn extra’s, moet u eerst de huidige versie die geinstalleerd is op uw computer verwijderen, voordat u de nieuwe versie installeert.

Upgrade Tips:

STAPPEN OM DE OUDE VERSIE VAN BATTERY OPTIMIZER TE VERWIJDEREN

• Ga naar het Start Menu
  • Selecteer Alle Programma’s
  • Zoek en Open de ReviverSoft map.
  • Zoek en Open de Battery Optimizer map (dit is in de ReviverSoft Map)
  • Selecteer de Verwijder Battery Optimizer optie
  • Volg de stappen om succesvol de oude versie van Battery Optimizer te verwijderen.

Zodra u succesvol uw oude versie van Battery Optimizer verwijderd heeft, bent u er klaar voor om de nieuwe versie te downloaden en installeren.

KLIK HIER OM DE NIEUWE VERSIE TE DOWNLOADEN

STAPPEN OM DE NIEUWE VERSIE VAN BATTERY OPTIMIZER TE INSTALLEREN

• Open of start de nieuwe versie van het Battery Optimizer installatie bestand (BatteryOptimizerSetup.exe) dat u zojuist heeft gedownload
  • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Battery Optimizer te installeren
  • Het product zal automatisch starten zodra de installatie voltooid is.

Gefeliciteerd! U bent nu bijgewerkt tot de laatste versie van Battery Optimizer.