Hoe activeer ik of registreer Disk Reviver?How do I activate or register Disk Reviver?

Het activeren of registreren van uw exemplaar van Disk Reviver is eenvoudig!

Hier is wat je moet doen:

• Start Disk Reviver op uw pc.

Disk_start

• Klik op de knop Nu registreren in de linkerbenedenhoek van het programmascherm.Disk_reg
  • In het nieuwe venster dat wordt geopend, kopieer en plak je je licentiesleutel (we raden je aan om je sleutel te kopiëren en plakken om typefouten te voorkomen) in het tekstveld.Disk_act
  • Klik op de knop Nu activeren om de registratie te voltooien. Na registratie kunt u met succes eventuele fouten op uw pc herstellen.