Hoe kan ik Driver Reviver downloaden en installeren?Hoe kan ik Driver Reviver downloaden en installeren?

Klik hier om Driver Reviver te downloaden

– Zodra het downloadvenster wordt geopend kiest u voor het opslaan van “DriverReviverSetup.exe” op uw computer

– Zodra het downloaden is voltooid, klik op Uitvoeren, of dubbelklik op het bestand “DriverReviverSetup.exe” op uw computer om het installatieproces te starten

– Volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien

– Zodra de installatie is voltooid verschijnt Driver Reviver automatisch op uw computer en zal deze een volledige systeemscan uitvoeren