Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Schoffel voorkom IK DAT Driver Reviver start, Elke Keer DAT IK Mijn computer Opstart?Hoe voorkom ik dat Driver Reviver start, elke keer dat ik mijn computer opstart?

Als u wilt voorkomen dat Driver Reviver start, elke keer dat u uw computer opstart, volg dan de stappen zoals hieronder aangegeven:

1. Open Driver Reviver
  2. Klik op Opties
  3. Selecteer Algemeen
  4. Ontvink de Start bij Opstarten optie
  5. Klik op Toepassen