Hoe kan ik alle beschikbare driver updates te ontvangen?How do I receive all available driver updates?

Driver Reviver standaard levert enige aanbevolen driver updates via het programma. Dit zijn updates van stuurprogramma’s die zijn getest, gecertificeerd en veilig voor publiek gebruik. Echter, voor gevorderde gebruikers, Driver Reviver biedt wel de mogelijkheid om te downloaden en te vroeg (beta) drivers van computer hardware fabrikanten te installeren. Hoewel deze vroege drivers omvatten verbeteringen en oplossingen, kunnen ze nog steeds aan het testen en certificeren ondergaan, zodat zij veilig zijn en voldoen. Om deze optie in te schakelen:

• Open Driver Reviver
  • Klik op Opties, selecteert u het tabblad Algemeen
  • Kies de Deliver alle optie driver updates
  • Klik op Toepassen om de wijziging op te slaan

dr_driver_updates