Waarom Kan IK Geen scan voltooien ontmoet Driver Reviver?Waarom kan ik geen scan voltooien met Driver Reviver?

Driver Reviver heeft onbeperkt toegang tot het internet nodig om uw scan resultaten naar onze server te sturen en de lijst van driver updates die beschikbaar zijn voor uw computer op te halen. Daarom moet u er zeker van zijn dat de volgende voorwaarden gevolgd worden:

– U heeft een actieve internet connectie

– Uw browser en internet connectie instellingen zijn correct

– Uw firewall of beveiligingsprogramma blokkeert de internet toegang voor Driver Reviver niet

TIP: Als u een firewall op uw computer heeft ingeschakeld, probeer deze dan tijdelijk uit te schakelen of Driver Reviver toe te voegen als een uitzondering of uitsluiting in de instellingen