Kan ik probeer InstallSafe gratis?Can I try InstallSafe for free?

Ja! U kunt de gratis proefversie van InstallSafe hier downloaden.

Met de gratis proefversie kunt u geïnstalleerde browserwerkbalken identificeren en deze gratis verwijderen. Het zal ook toekomstige installaties van software op uw pc monitoren om ervoor te zorgen dat er geen andere applicaties worden geïnstalleerd zonder dat u het weet.

Met de volledige, geregistreerde versie van InstallSafe kunt u alle browserwerkbalken verwijderen en direct alle software verwijderen die u niet op uw pc wilt installeren. Voor volledige en onbeperkte functionaliteit moet u een licentiecode voor InstallSafe aanschaffen .