Waarom zou ik InstallSafe gebruiken?Why should I use InstallSafe?

InstallSafe heeft 2 sleutelfuncties, die elk afzonderlijk een aanzienlijk voordeel hebben, of in combinatie met de andere.

Toolbar verwijderen en beschermen
Heeft u ooit de ervaring gehad dat, nadat u iets van internet hebt gedownload, de volgende keer dat u uw webbrowser start, iets er niet helemaal goed uitziet? Er zijn enkele nieuwe pictogrammen in uw navigatiebalk of een nieuw zoekveld. Soms is zelfs uw startpagina of zoekmachine gewijzigd. Dit alles is vaak het resultaat van geïnstalleerde werkbalken die in uw browser zijn geïnstalleerd. InstallSafe zal uw browsers scannen op geïnstalleerde werkbalken en, als deze bestaat, aanbevelingen doen op basis van wat andere mensen hebben gedaan toen ze deze werkbalken zagen. InstallSafe zal u ook waarschuwen wanneer iets probeert uw browserinstellingen te wijzigen en u de mogelijkheid geven om gemaakte wijzigingen ongedaan te maken.

Mogelijk ongewenste product (PUP) bescherming
Heeft u ooit een softwaretoepassing geïnstalleerd of een update van een bestaande toepassing uitgevoerd, om vervolgens te worden gebombardeerd met het starten van een reeks toepassingen waarvan u geen idee heeft waar ze vandaan komen? Deze staan bekend als mogelijk ongewenste producten of PUP’s. InstallSafe controleert uw systeem op elke applicatie die wordt geïnstalleerd en zal u waarschuwen wanneer er iets is geïnstalleerd. Wanneer u wordt gewaarschuwd, heeft u de mogelijkheid om de installatie te behouden of te verwijderen.

InstallSafe houdt je online veilig en zorgt ervoor dat je geen ongewenste items oppikt tijdens het downloaden of updaten van software.