Hoe activeer en gebruik ik het AntiDiefstal-centrum met MacReviver om mijn Mac te traceren indien het gestolen wordt?How do I activate and use the AntiTheft Center using MacReviver to track my Mac in case it is stolen?

Het Anti-Diefstal Centrum is een functie van MacReviver die u activeert voorafgaand aan een eventuele diefstal die kan optreden. Hiermee kunt u de volgende dingen doen:

• Bekijk alle Macs in uw account vanuit ons op internet gebaseerde MacReviver Anti-Theft Center.
  • Gebruik het antidiefstalcentrum vanaf elke computer om te melden dat je Mac is gestolen.
  • Ontvang updates over de locatie van de gestolen Mac, afbeeldingen van de webcam en schermopnamen van het scherm.
  • Verzamel deze informatie en gebruik deze om contact op te nemen met de juiste autoriteiten en uw Mac op te halen.

mr_anti-diefstal
Starten:

• Start MacReviver.
  • Klik op Anti-Diefstal .
  • Klik op Activeren .
  • U kunt dan toegang krijgen tot het centrum tegen diefstal door op de koppeling op dit scherm te klikken of naar ReviverSoft.com te gaan en naar het gebied Mijn account te gaan.