Hoe wijzig ik de standaard toepassing die geopend wordt voor bepaalde bestandsextensies in MacReviver?How do I change the default application to open a specific file extension using MacReviver?

MacReviver maakt het heel gemakkelijk om te beheren welke applicaties een specifieke bestandsextensie openen met behulp van het Default Application- gebied van het product.

1. Start MacReviver.
  2. In het gebied Standaardtoepassing ziet u een lijst met alle extensies die op uw Mac aanwezig zijn, in alfabetische volgorde gesorteerd.
  3. Om een specifieke bestandsextensie te vinden, bladert u door deze lijst of gebruikt u het filtervak in de rechterbovenhoek om naar een bepaalde bestandsextensie te zoeken.
  4. Als u eenmaal de extensie heeft gevonden die u zoekt, ziet u rechts van die extensie de huidige applicatie die is ingesteld om deze te openen.
  5. Als u op de naam van die applicatie klikt, ziet u een vervolgkeuzemenu met een lijst van alle applicaties die het openen van die bestandsextensie ondersteunen.
  6. U kunt een van die applicaties selecteren of u kunt Overige selecteren om een volledige lijst met uw applicaties te zien en er een te selecteren. Wijzigingen die op dit scherm worden aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

mr_default_apps