Hoe gebruik ik Duplicate Finder om dubbele bestanden met MacReviver op te ruimen?How do I use Duplicates Finder to remove duplicate files in MacReviver?

De functie Duplicatenzoeker in MacReviver kan onmiddellijk uw hele Mac scannen en alle bestanden op het systeem sorteren, zodat u alle bestanden kunt zien die in verschillende mappen zijn gedupliceerd. Vervolgens kunt u de duplicaten eenvoudig verwijderen.

Duplicatenzoeker gebruiken:

• Start MacReviver.
  • Klik op Duplicatenzoeker .
  • Klik op Scannen .

mr_duplicate_finder

• Klik op de pijl naast een dubbel bestand om de verschillende mappen te zien waarin de bestanden zich bevinden.
  • Selecteer alle bestanden waarvan u een wilt verwijderen. U kunt kiezen welk duplicaat u wilt verwijderen door op de pijl te klikken.
  • U kunt deze lijst op grootte sorteren om de dubbele bestanden te vinden die de meeste ruimte innemen, of u kunt naar een bepaald bestand of bestandsextensie zoeken.
  • Zorg ervoor dat u geen bestanden verwijdert die u wilt behouden.
  • Klik op Verwijderen om een van de dubbele bestanden te verwijderen.

mr_duplicate_finder2