We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe kan ik de instellingen en voorkeuren van de PC Reviver veranderen?How can I change the settings and preferences of PC Reviver?

U krijgt toegang tot de verschillende programma-instellingen en opties van PC Reviver door te klikken op de Cog pictogram in de rechterbovenhoek van het venster PC Reviver.

Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.
Heeft dit antwoord u geholpen?
Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie