Hoe kan ik controleren of er updates van het programma voor de PC Reviver?How do I check for program updates for PC Reviver?

PC Reviver is ontworpen om automatisch te controleren op programma-updates bij het opstarten. Je kunt deze functie altijd uitschakelen of uitschakelen en handmatig de nieuwste versie van PC Reviver bekijken die beschikbaar is op onze website. Om toegang te krijgen tot deze optie, moet u naar het Instellingenscherm gaan (klik op het tandwielpictogram) van PC Reviver.