Hoe kan ik downloaden en installeren PC Reviver?How do I download and install PC Reviver?

PC Reviver is zeer eenvoudig te downloaden en te installeren.

• Klik hier om het downloaden van PC Reviver te starten. Dit zal een prompt uit uw browser oproepen om u te vragen of u dit bestand wilt downloaden. Bevestig dat u wilt doorgaan en open het gedownloade bestand (PCReviverSetup.exe) zodra de download is voltooid. Vervolgens ontvangt u een Windows-bericht waarin u wordt gevraagd of u dit bestand wilt openen en dat bericht wilt accepteren.
  • U zou nu het installatieprogramma van PC Reviver moeten laten werken. Volg de instructies op het scherm om de installatie van PC Reviver te voltooien. Nadat de installatie is voltooid, kunt u PC Reviver op uw pc starten en gebruiken.
  • Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?