Hoe beheer ik en verbeteren de opstarttijd van mijn PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Als u de opstartsnelheid of opstarttijd van uw computer wilt verbeteren en behouden, geeft PC Reviver u volledige controle om elk programma of elke dienst in of uit te schakelen met behulp van de Startup Manager-functie. Om aan de slag te gaan, klikt u op het tabblad Optimaliseren in het zijmenu en vervolgens op de tegel Startup Manager

Zodra u zich in het venster Opstartbeheer bevindt, kunt u door de lijst met opstartprogramma’s en -services bladeren die momenteel op uw computer worden uitgevoerd en onnodige programma’s en services uitschakelen door op de groene schakelaar naast elk programma of elke service te klikken.

Als u niet zeker bent van een programma of dienst, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Zij helpen u graag verder.

Klik hier om contact op te nemen met onze vriendelijke ondersteuning.