Hoe beheer ik en verbeteren de opstarttijd van mijn PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Als u op zoek bent om te verbeteren en de opstart snelheid of het opstarten van uw computer te handhaven, PC Reviver geeft u volledige controle uit te zetten of zet een programma of dienst met behulp van de functie Manager Startup. Om te beginnen, klikt u op het Maintain tegel uit het startscherm en klik op de Startup Manager tegel Als je eenmaal in het venster Startup Manager, kunt u kijken door de lijst met opstartprogramma’s en diensten die momenteel op uw computer en zet onnodige programma’s en diensten door te klikken op de groene schakelaar naast elk programma of dienst. Als u niet zeker bent over een programma of service, gewoon vinden op de support team en zij zullen u graag om u te begeleiden.