Hoe beheer ik en verbeteren de opstarttijd van mijn PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Als u de opstartsnelheid of opstarttijd van uw computer wilt verbeteren en onderhouden, geeft PC Reviver u volledige controle over het uitschakelen of inschakelen van een programma of service met de functie Startup Manager. Klik om te beginnen op de tegel Onderhoud op het startscherm en klik vervolgens op de tegel Startup Manager Zodra u zich in het venster Opstartbeheer bevindt, kunt u door de lijst met opstartprogramma’s en services bladeren die momenteel op uw computer worden uitgevoerd en onnodige programma’s en services uitschakelen door op de groene schakelaar naast elk programma of elke service te klikken. Als u niet zeker bent van een programma of service, raadpleegt u gewoon ons ondersteuningsteam en zij zullen u graag helpen.