Hoe kan ik opnieuw installeren PC Reviver op mijn computer?How do I reinstall PC Reviver on my computer?

Het opnieuw installeren van PC Reviver is zeer eenvoudig. U kunt de nieuwste versie van PC Reviver te downloaden en te installeren vanaf hier . Zodra u het bestand hebt gedownload, dubbelklikt u op het bestand en volg de instructies op de PC Reviver installeren op uw computer.

Als u opnieuw installeert PC Reviver op dezelfde computer, raden wij u aan de huidige geïnstalleerde versie van het programma te verwijderen, voordat u het downloaden en installeren van de laatste versie, zoals hierboven gesuggereerd.

LET OP: Als er veranderingen zijn geweest op uw computer of als u uw computer hebt vervangen, kunt u schrijven naar support@reviversoft.com voor hulp bij de reactivering.