Hoe installeer ik Privacy Reviver op mijn pc?How do I reinstall Privacy Reviver on my PC?

Als je problemen hebt met Privacy Reviver of gewoon een nieuwe start nodig hebt, raden we je ten zeerste aan het programma opnieuw op je pc te installeren.

TIPS:

• Houd dit browservenster open terwijl u elke stap voltooit, zodat u er als referentie op terug kunt komen als u vastloopt.
  • Wanneer u de nieuwe versie van Privacy Reviver installeert, moet u uw ‘Licentiecode’ opnieuw invoeren in het nieuwe product, dus we raden u aan om uw ‘Licentiecode’ te lokaliseren en deze gereed te houden voor activering.

Hoe Privacy Reviver te verwijderen

• Ga naar het Startmenu
  • Klik met de rechtermuisknop op het Start-pictogram in de linker benedenhoek om het Start-contextmenu te openen. Selecteer Programma’s en onderdelen.
  • Selecteer Privacy Reviver en klik op Verwijderen om het te verwijderen.

Volg de aanwijzingen om de oude versie van Privacy Reviver met succes te verwijderen.

Nadat u met succes uw oude versie van Privacy Reviver heeft verwijderd, bent u klaar om de nieuwe versie te downloaden en te installeren.

KLIK HIER OM DE NIEUWSTE VERSIE TE DOWNLOADEN

Hoe de nieuwste versie van Privacy Reviver te installeren

• Open of start de nieuwe versie van het Privacy Reviver-installatiebestand ( PrivacyReviverSetup.exe ) dat u zojuist hebt gedownload
  • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Privacy Reviver te installeren
  • Het product zal automatisch starten en een scan uitvoeren. Na de scan klikt u op de knop Nu registreren en dit zal een nieuw venster openen waarin u uw volledige naam, e-mailadres en licentiegegevens moet plakken.
  • Kopieer nu uw licentiecode en plak deze in het tekstvak op het productactiveringsvenster en zorg ervoor dat u uw volledige naam en e-mailadres opgeeft. Eenmaal geplakt, klikt u op de knop ‘Activeren’ om het activeringsproces te voltooien.

Dat is het! U hebt met succes Privacy Reviver opnieuw geïnstalleerd en geactiveerd op uw pc!