Hoe verwijder ik of verwijder Privacy Reviver?How do I uninstall or remove Privacy Reviver?

Privacy Reviver is heel gemakkelijk te verwijderen. Bij ReviverSoft geloven we er sterk in dat mensen applicaties kunnen verwijderen die ze niet willen behouden. We hopen natuurlijk dat u niet zo over Privacy Reviver denkt, maar als u dat wel doet, kunt u het als volgt verwijderen:

Verwijderen via het menu Programma’s:

• Klik op Start in de linker benedenhoek van uw scherm
  • Selecteer Privacy Reviver in het menu Programma’s.
  • Selecteer Verwijderen .
  • Volg de instructies op het scherm totdat u klaar bent.

Verwijderen via het Configuratiescherm van Windows:

• Klik op Start in de linker benedenhoek van uw scherm
  • Klik in de menuknop “Configuratiescherm”
  • Kies Programma’s / Software verwijderen
  • Selecteer Privacy Reviver onder de lijst met applicaties
  • Kies Verwijderen