Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Leer hoe u uw privacy beschermt met Privacy ReviverLearn how to protect your privacy using Privacy Reviver

Privacy Reviver is ontworpen om uw digitale footprint online te vinden en te verwijderen. Dit omvat uw browsergeschiedenis, bestandsgebruik, betalingsgegevens, contactpersonen, chatrecords en meer.

Het kan alle gevonden informatie reinigen of alleen specifieke informatie die u ervoor kiest te verwijderen, en u kunt ook opzettelijk onjuiste informatie toevoegen in de geschiedenisbestanden.

Starten:

• Start Privacy Reviver, selecteer de scannergebieden die u wilt uitvoeren en klik op de knop Scan nu om het scanproces te starten
  • Tijdens het scanproces ziet u dat uw pc wordt geanalyseerd. U kunt op elk moment kiezen voor het afbreken van het scanproces door op de knop Stop scannen te klikken.
  • Zodra de scan is voltooid, kunt u alle gevonden items beoordelen en verwijderen (verwijderen).