Welke functies biedt Privacy Reviver?What features does Privacy Reviver offer?

Hier zijn enkele functies van Privacy Reviver:

• Beschermt tegen identiteitsdiefstal door te onthullen waar uw telefoonnummers, e-mails, fysieke adressen, chatlogs en creditcardgegevens op uw computer zijn opgeslagen.
  • Voer een diepgaande scan uit voor gebruikersnamen en wachtwoorden die zijn aangemeld op uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari). U kunt ze onmiddellijk verwijderen en ervoor zorgen dat ze niet na elke sessie op uw computer blijven.
  • Scant uw pc of laptop voor eventuele bedreigingen. Het dashboard geeft direct zicht op de beveiligingslek van uw pc door eventuele mogelijke beveiligings- en privacyproblemen te onthullen.
  • Zoekt uw computer voor ongewenste browser cookies en verwijdert ze om u te beschermen tegen agressieve adverteerders evenals kwaadaardige hackers.
  • Laten we u op een gemakkelijke en selectieve manier verwijderen of vervangen van websites die u heeft bezocht en opgeslagen worden in uw browsergeschiedenis.