Schoffel Maak IK EEN Planning Aan OM Registry Reviver te starten Profiel?Hoe maak ik een Planning aan om Registry Reviver te starten?

Als u een planning voor Registry Reviver wilt maken, biedt het programma een makkelijk te gebruiken optie.

Wat u moet doen:

1. Open “Registry Reviver”
  2. Klik op Hulpmiddelen
  3. Selecteer Planning
  4. In het Instellingenvenster dat verschijnt, selecteert u het Type planning en selecteer uw voorkeursinstellingen.
  5. Klik op Toepassen

rr_schedule

Wijzigen van de planning:

Breng simpelweg de wijzigingen aan in de bestaande planning en klik Toepassen om de nieuwe instellingen op te slaan.

Frequentie:

Wij raden aan Registry Reviver op zijn minst één keer per twee weken te laten draaien.