Hoe kan ik upgraden naar de nieuwste versie van Veiligheid Reviver?How do I upgrade to the latest version of Security Reviver?

Wanneer er een nieuwe versie van Security Reviver beschikbaar is, ontvangt u een updatemelding de volgende keer dat u het programma start.

SR_update

Het enige dat u hoeft te doen, is de update accepteren en de weergegeven aanwijzingen volgen om de update te installeren. Als u geen tijd heeft, of gewoon geen zin heeft om Security Reviver bij te werken, hoeft u zich geen zorgen te maken, u ziet deze melding elke keer dat de toepassing start en kunt deze op een geschikt moment bijwerken. En vergeet niet dat productupdates en -upgrades gratis zijn gedurende uw actieve registratie.

U kunt ook altijd de oude versie van Security Reviver van uw computer verwijderen en de nieuwste versie installeren door deze gratis van onze website te downloaden.