Hoe kan ik de real-time bescherming schilden in Beveiliging Reviver gebruiken?How do I use the real-time protection shields in Security Reviver?

Security Reviver biedt real-time (altijd aan) beveiligingsschermen voor bescherming tegen de klok van uw pc. De Real-Time Protection Shields, indien ingeschakeld (alleen in de geregistreerde versie), dienen het doel om de malware-aanvallen in real time te beperken. Malware-programma’s die het systeem starten, worden geïdentificeerd en gestopt als en wanneer gedetecteerd door het programma. Alerts worden geactiveerd zodra het gereedschap malware ervaart die probeert te installeren of uitvoeren op het systeem. Het is aan de gebruiker om het programma te laten lopen op het systeem of blokkeren / weggooien. sr_protection Er zijn 2 schilden die het systeem beschermen tegen malware-bedreigingen dmv de klok:

• Windows Shield-Windows Host File Monitor Hostbestand in Windows is een bestand dat wordt gebruikt om de hostnamen die zijn aangemaakt tegen hun IP-adressen te handhaven. Host-bestanden worden verwezen naar de bijbehorende IP-adressen voor elke hostnaam. Als de gewenste IP-adressen niet worden gevonden, vraagt ​​het besturingssysteem het domeinnaam systeem (DNS-server) voor de informatie. Deze bestanden kunnen worden gebruikt om locaties lokaal te blokkeren in plaats van de servers te blokkeren. Sommige malware zijn gemaakt om wijzigingen aan te brengen in deze Windows Host Files. Dit specifieke scherm waarschuwt de gebruiker wanneer dergelijke kwaadaardige activiteiten worden geprobeerd in de Windows Host Files. Selecteer Ingeschakeld om het scherm Real-Time Protection Windows Shield in te schakelen voor de beveiliging dmv de klok. Wanneer er een inbraakpoging door een onbekend of kwaadaardig programma is, waarschuwen de schilden de gebruiker van deze poging via een pop-upbericht. Het is dan de beslissing van de gebruiker om het onbekende programma op het systeem te laten draaien. • Toestaan ​​- Selecteer de optie ‘Vraag me niet meer’ en klik vervolgens op ‘Toestaan’ knop als u de toepassing / het programma vertrouwt en het programma op het systeem wilt uitvoeren. Alle sessies waarin u de applicaties toestaat op het systeem te laten draaien, worden vermeld onder het tabblad ‘Windows Shield’. • Blokkeer – selecteer de optie ‘Vraag me niet opnieuw’ en klik vervolgens op ‘Block’ knop als u de applicatie niet authentiek vindt en niet wilt dat het op het systeem loopt. Alle sessies waarin u de toepassing blokkeerde om op het systeem te worden uitgevoerd, wordt vermeld onder het tabblad ‘Windows Shield’.
  • Internet Shield-Internet Explorer Home Page Guardian Dit specifieke schild voorkomt onbevoegde wijzigingen in de IE werkbalken en de functionaliteiten ervan door kwaadaardige malware. Het internet is het grootste medium waarmee malwareprogramma’s zich op het systeem installeren. Internet Shields blijken zeer nuttig te zijn bij het detecteren van malware in real time voordat ze het systeem kunnen schaden. Selecteer Ingeschakeld om het beveiligingsinternetscherm in real-time te activeren voor de bescherming tegen de klok. Wanneer er een inbraakpoging door een onbekend / kwaadaardig programma is, meldt de schilden de gebruiker van hetzelfde via een pop-upbericht. Het is uitsluitend aan de gebruiker om het onbekende programma op het systeem te laten lopen of niet. • Toestaan ​​- Selecteer de optie ‘Vraag me niet meer’ en klik vervolgens op ‘Toestaan’ knop als u de toepassing / het programma vertrouwt en het programma op het systeem wilt uitvoeren. Alle sessies wanneer u de applicaties toestaat op het systeem te laten draaien, worden vermeld onder het tabblad ‘Internet Shield’. • Blokkeer – selecteer de optie ‘Vraag me niet opnieuw’ en klik vervolgens op ‘Block’ knop als u de applicatie niet authentiek vindt en niet wilt dat het op het systeem loopt. Alle sessies waarin u de toepassing blokkeerde om op het systeem te worden uitgevoerd, wordt vermeld onder het tabblad ‘Internet Shield’.
  • Beheerde toegestane / geblokkeerde items Programma’s / applicaties, die u toestaat of blokkeren, worden hier onder hun respectieve tabbladen weergegeven. Om onnodige gebeurtenissen uit de lijst te verwijderen, klik op de knop ‘Verwijderen’.