Wat is Malware? Waarom zou ik verwijderen?What is Malware? Why should I remove it?

Malware is een kwaadaardig softwareprogramma dat is ontworpen om de persoonlijke gegevens van de gebruiker te stelen en zijn / haar acties op het systeem te volgen, wat kan leiden tot verlies van privacy. Malware installeert zichzelf op het systeem zonder medeweten van de gebruiker en verblijft in verkapte vorm. Malware kan schadelijke activiteiten op uw pc uitvoeren die de stabiliteit van uw pc nadelig beïnvloeden. Malware omvat wormen, Trojaanse paarden, rootkits, schurken, adwares, spyware, keyloggers en meer. Malware heeft een nadelige invloed op de goede werking en prestaties van uw pc.

Daarom is het belangrijk om regelmatig op malware te scannen en deze te verwijderen om uw computer te beschermen.