Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Wat is Malware? Waarom zou ik verwijderen?What is Malware? Why should I remove it?

Malware is een kwaadaardig programma, ontworpen om persoonlijke informatie van gebruikers te stelen en te volgen zijn / haar acties op het systeem die kunnen leiden tot verlies van privacy. Malware installeert zichzelf op het systeem zonder medeweten van de gebruiker en woont in verkapte manier. Malware kan schadelijke activiteiten uit te voeren op uw pc die een negatieve invloed op uw pc stabiliteit. Malware omvat wormen, trojans, rootkits, schurken, adware, spyware, keyloggers en nog veel meer. Malware negatieve invloed van uw pc goede werking en prestaties. Dit is waarom het belangrijk is om regelmatig te scannen op malware en verwijder ze om uw computer te beschermen.