Hoe wijzig ik mijn Gebruikersafbeelding in Start Menu Reviver?How do I change my User Display Picture in Start Menu Reviver?

De afbeelding van de gebruikersweergave is dezelfde als de afbeelding van uw Windows-gebruikersaccount.

Klik of tik gewoon op de gebruikersafbeelding in Start Menu Reviver om toegang te krijgen tot uw Windows-gebruikersaccountinstellingen en uw profielfoto daar te wijzigen.