Hoe wijzig ik wat wordt weergegeven in het uitgevouwen startmenu?How do I change what the expanded Start Menu shows?

Om te beginnen, moet u met de rechtermuisknop klikken of uw vinger op de Start-knop houden en Instellingen selecteren.

Zoek in het instellingenvenster van Start Menu Reviver Expanded Menu Shows, selecteer het item (de lijst) dat u wilt zien in de vervolgkeuzelijst en klik of tik op de knop Vinkje.