Hoe toegang te krijgen tot de algemene instellingen van Start Menu ReviverHow to access the general settings of Start Menu Reviver

Klik met de rechtermuisknop of houd uw vinger op de knop Start en selecteer Instellingen.

U ziet nu het venster Instellingen van Start Menu Reviver. U moet klikken van tap op de knop Opslaan nadat u de wijzigingen in dit venster te maken.

U kunt ook toegang krijgen tot het menu Start Reviver Instellingen in het Settings Charm in Start Menu Reviver.