Hoe toegang te krijgen tot de algemene instellingen van Start Menu ReviverHow to access the general settings of Start Menu Reviver

Klik met de rechtermuisknop of houd uw vinger op de Start-knop en selecteer Instellingen.

U ziet nu het venster Instellingen van Start Menu Reviver. U moet op de knop Opslaan klikken of tikken nadat u wijzigingen hebt aangebracht in dit venster.

U kunt ook toegang krijgen tot Start Menu Reviver-instellingen via de Charm Instellingen in Start Menu Reviver.