Hoe wijzigt u de stijl van de knop Start op uw bureaubladHow to change the style of the Start Button on your desktop

Start Menu Reviver biedt 11 verschillende stijlen Start-knoppen om uit te kiezen.

Om te beginnen, moet u met de rechtermuisknop klikken of uw vinger op de Start-knop houden en Instellingen selecteren.

Zoek in het venster Instellingen van Start Menu Reviver de knopstijl van het menu Start, selecteer de stijl die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst en klik of tik op de knop Vinkje.