Wat is Start Menu Reviver?What is Start Menu Reviver?

Start Menu Reviver is een product dat het Windows 8-besturingssysteem van Microsoft verbetert door een volledig functioneel startmenu nieuw leven in te blazen met een aantrekkelijke Metro-achtige interface om maximale productiviteit mogelijk te maken met uw Windows Desktop-scherm.

Het behoudt alles van het oorspronkelijke Windows-startmenu en verbetert uw ervaring door u essentiële systeembediening, aanpasbare snelkoppelingstegels en andere onmisbare functies aan te bieden waarmee u al uw bestanden, toepassingen en pc-instellingen veel sneller en vanuit één centrale locatie kunt openen en beheren. plaats!

Dit product is ook geoptimaliseerd voor aanraking en werkt met op Windows 8 gebaseerde tabletcomputers.